Fastigheten
Foto: Anette Malmström

 

Tvättstuga

Tvättstugan ligger på höger sida i korridoren mellan hissarna.Det finns 2 bokningstavlor,en i entrén och en i tvättstugan du loggar in med din låsbricka, du kan också boka via internet, se mer info under fliken Tvättstugan. Se till att torka av maskiner och eventuellt golv efter användning av tvättstugan. 


Cyklar

Du kan parkera din cykel i cykelställen på gården. Cyklar som du inte använder ber vi dig förvara i ditt källarförråd. Ställ inga cyklar i trapphuset. 


Källaren

Källaren där ditt förrådsutrymme finns nås via dörren bakom A-hissen. Du kan även åka hissen direkt ner genom att använda din portnyckel och samtidigt knappa in den kod som du fick meddelad i välkomstbrevet.


Hushållsavfall

Vanligt hushållsavfall slänger du i avsedd behållare i soprummet, som du hittar direkt till höger när du går in i grovsoprummet. Fyll det stora kärlet först. Under helgerna blir det mycket sopor, och då finns ett extra mindre kärl.

 

Soprum

Soprummet kommer du åt genom den svarta ståldörren från gatan, till höger när du går ut genom porten. Du kommer in där med kodbrickan. Där kan du kasta tidningar i för ändamålet avsedda behållare samt grovsopor inne i grovsoprummet som ligger längst in till vänster. Det finns behållare för glas-, metall-, plast-, glödlampor-, wellpapp och el-artiklar. Från grovsoprummet kommer man in i rummet för hushållsavfall. Grovsoprummet är endast till för föreningens medlemmar. Avfall av typen vitvaror, byggavfall, större möbler och kemiavfall hör inte hemma i vårt grovsoprum. Medlemmar som vill slänga den typen av sopor måste själva ombesörja bortforslandet.


Innergård

Föreningen har en gemensam innergård, gården är möblerad sommartid ett antal sittgrupper, solstolar och parasoll samt grillar som får nyttjas av föreningens medlemmar. Gör rent grillen och ställ tillbaka bord och stolar efter användande.


Regler gällande grillning på balkong / terrass

Det är inte tillåtet att grilla på varken balkong eller takterrass. Brandrisken är alldeles för stor och röken går direkt in till grannarna. Vi hänvisar till våra grillar på gården.


Regler kring tider för renovering

För arbeten i lägenheterna gäller följande tider:

Vardagar: Kl.07.00-21.00

Helger: Kl.12.00-19.00


Självklart ska du ha fest, men...   

...sätt gärna upp en lapp nere i porten. Det är trevligt, samt att dina grannar har möjlighet att säga till dig om ljudvolymen blir för hög. För fest på gården gäller att det ska vara tyst kl.23.00.

 Brf Kolonnen 4

Ringvägen 127

116 61 Stockholm

Orgnr: 769602-4780

styrelsen@kolonnen4.se

         

   Uppdaterad 2019-09-04